Vår tjänst skyddar vuxna likaså barn. Kolla även in sidan “Skyddar vuxna” för mer info.

Vi har många olika skydd som jobbar tillsammans för att ge en skyddad och bra upplevelse av internet. Skydden är speciellt anpassade för Norden och vi jobbar ständigt med att utöka skydden och att spärrar sidor som är olämpliga för barn varje dygn. Vi lägger såklart även extra vikt vid att skydda från olämpliga Svenska, Norska och Danska sidor.

Vi skyddar dina barn både vida trådlöst och med kabel till dator.

Detta fungerar för alla enheter ditt barn använder som är anslutna till detta nät mot internet. Såsom dator, surfplatta och telefon.

Då dom är ansluten mot Surftec så blir dom blir skyddade vare sig dom medvetet eller omedvetet är på väg att få kontakt med det olämpliga innehållet.

Barnen kommer att blockeras från att se allt olämpligt innehåll som finns på internet. Vi jobbar även ständigt med att blockera lösningar såsom “proxy” och “special vpn” som försöker ta sig runt skyddet.

Sidor med skadligt innehåll för enheter såsom datorer/surfplattor som försöker fiska efter information, skada operativsystemet eller ta kreditkortsuppgifter uppdateras ständigt och spärras eftersom dom dyker upp på internet.