DETTA ÄR SURFTEC.

Surftec startades för att kunna ge privatpersoner en stabil och trygg internetuppkoppling hemma. Vi två som driver Surftec har tillsammans över 40 års erfarenhet av datorer, säkerhet och nätverk både via tråd och trådlöst.

Idén till detta kom då vi fick förfrågningar av familj och vänner som hade problem med att barnen stötte på olämpliga sidor och stötande material. Allt från pornografiskt innehåll till olyckor och stympningar. Då vi är föräldrar så är detta ett projekt som ligger oss varmt om hjärtat och vi jobbar hårt med att möta upp alla nya hot som dyker upp på internet hela tiden.

Vi har genom åren testat många olika sätt för att skydda barn på internet. De skydd som funnits på marknaden var sega och krångliga, de gav sällan något bra skydd och håller sig inte uppdaterade på ett ständigt förändrande internet. Andra lösningar var att installera programvara på datorn som ofta gjorde den långsammare och kunde även försvåra tillgängligheten för sidor som inte behövde innefattas av skyddet.

Vi har skapat en tjänst där vi har flera skydd som samverkar för att göra internet till en tryggare plats för barnen. Som förälder kan du slappna av och låta barnen utforska internet i vetskap om att sidor med olämpligt och stötande material är blockerat.

Vi utvärderade många olika lösningar och funktioner för detta innan vi hittade en produkt som motsvarade våra höga krav. Vi har valt två riktigt bra produkter som dessutom samarbetar oerhört bra. Detta paket går inte att jämföra med en kombinerad produkt som vanligtvis används i hemmen, detta paket är en klass för sig både i stabilitet och prestanda. Till det här oslagbara paketet har vi lagt ett unikt surfskydd för dig och din familjs trygghet. Speciellt anpassat för att vara användarvänligt så att ni skall kunna fokusera på annat.

Detta skyddet kräver ingen mjukvaruinstallation på enheterna. Din dator, surfplatta, telefon eller vad som än är anslutet till det trådlösa nätverket är skyddat. Kommer det någon på besök så låter ni dem koppla upp sig på det skyddade nätverket och de är skyddade också. Det finns ingen begränsning på antal enheter för er familj att ansluta.

Till skillnad från andra lösningar är denna speciellt anpassad för att filtrera alla sidor och klipp för hela Norden (Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island )

Startpaketet kommer färdigladdat så det är bara att ansluta enheterna och skyddet är färdigkonfigurerat. Paket kommer med två separata nätverk, ett för vuxna och ett för barn.
Vi sköter alla uppdateringar av filter och mjukvara till dina enheter.
Vi har lagt stort fokus på att få fram ett riktigt bra familjeskydd som vi är stolta över och vi hoppas att vi får chansen att visa dig också hur bra det fungerar. Ingen bindningstid eller dolda avgifter.

Välkommen med din beställning av en riktigt bra internetlösning, där dina barn kan få ett skyddat nätverk.