Vi erbjuder extratjänster om du skulle behöva något som underlättar din familjs vardag.
Dessa extratjänster räknas som en engångsförändring för 69 kr per tillfälle.

Tidsstyrt SSID (Det trådlösa nätverket ditt barn/gäst ansluter till)
– Det trådlösa nätverket för barnen är bara möjligt att ansluta till en viss tid. T.ex. från 06.00 på morgonen till 21.00 på kvällen, sedan försvinner det tills morgonen efter. (Detta kan vara bra för att få ditt barn att somna i tid)

Nat-Trafik
– Om du vill nå något inne i ditt hem utifrån kan vi hjälpa dig att göra det tillgängligt från internet direkt in till din enhet som sitter bakom brandväggen
(detta kan vara om t.ex. du vill komma åt en speciell smarthem-funktion, IOT eller liknande)

Optimering Trådlöst nätverk.
– Vi gör en analys och tittar på vilken övrig nätverkstrafik som finns i luften hemma hos dig och hjälper dig ställa in så att du får ut det mesta av ditt trådlösa nätverk.
(Vi kan inte ändra vad som finns i luftvägarna hos dig men vi kan garanterat få det så bra det går att få det med dina förutsättningar)

Flera trådlösa accesspunkter.
– Skulle du behöva fler trådlösa accesspunkter kan vi hjälpa dig med det. Endera ansluts dom via kabel eller trådlöst (mesh). Surftec rekommenderar alltid kabel då det i särklass ger bäst prestanda, meddela oss gärna vilken anslutningstyp du är intresserad av.

Till ditt fritidshus.
– Vi kan skapa en exakt samma uppsättning av vårt startpaket till din andra bostad så du får samma SSID och lösenord så allt bara fungerar där också. Då har du en skyddad och snabb anslutning även där.

Extra skydd för dom minsta barnen.
Vi kan skapa ett extra trådlöst nätverk för dom minsta i din familj. Till exempel så att dom BARA kommer åt SVT Barns play eller liknande sida/sidor.

Extra trådlöst nätverk där du vill ha ett kamerasystem eller liknande.
Hör av dig till oss så hjälper vi dig efter dina önskemål att sätta igång det.

Du behöver flera portar för att ansluta saker med kabel.
Vi har från början en till tre portar att ansluta dina kablar till. Både med skyddat och oskyddat nätverk. Om du vill ansluta flera enheter med kabel så hör av dig till oss så hjälper vi dig lösa detta med din egen hårdvara eller köp den via oss.